Bathurst 1000 2018: Full Race Schedule

By | October 4, 2018

2018 Supercheap Auto Bathurst 1000 Schedule (Full Weekend)

Bathurst 1000 Schedule

Thursday, Oct. 4, 2018

Time Session Series Duration
7:15 – 7:35 AEST Toyota 86 Racing Series Practice 1 20 mins
7:45 – 8:05 AEST Touring Car Masters Practice 20 mins
8:15 – 8:35 AEST ECB SuperUtes Series Practice 1 20 mins
8:45 – 9:25 AEST Dunlop Super2 Series Practice 1 40 mins
9:35 – 10:35 AEST Virgin Australia Supercars Championship Practice 1 60 mins
10:45 – 11:35 AEST Porsche Carrera Cup Australia Practice 50 mins
12:55 – 13:55 AEST Virgin Australia Supercars Championship Practice 2 – Co-Drivers Only 60 mins
14:05 – 14:25 AEST Toyota 86 Racing Series Practice 2 20 mins
14:35 – 14:55 AEST ECB SuperUtes Series Practice 2 20 mins
15:05 – 16:05 AEST Virgin Australia Supercars Championship Practice 3 60 mins
16:15 – 16:35 AEST Touring Car Masters Qualifying 20 mins
16:45 – 17:15 AEST Porsche Carrera Cup Australia Qualifying 30 mins

Friday, Oct. 5, 2018

Time Session Series Duration
7:25 – 7:45 AEST ECB SuperUtes Series ARMOR ALL Qualifying 20 mins
7:55 – 8:15 AEST Toyota 86 Racing Series Qualifying 20 mins
8:30 – 9:30 AEST Virgin Australia Supercars Championship Practice 4 – Co-Drivers Only 60 mins
10:20 – 11:00 AEST Dunlop Super2 Series Practice 2 40 mins
11:15 – 12:15 AEST Virgin Australia Supercars Championship Practice 5 60 mins
13:35 – 13:55 AEST ECB SuperUtes Series Race 1 6 laps
14:05 – 14:50 AEST Porsche Carrera Cup Australia Race 1 16 laps
15:05 – 15:35 AEST Dunlop Super2 Series ARMOR ALL Qualifying 30 mins
15:50 – 16:30 AEST Virgin Australia Supercars Championship ARMOR ALL Qualifying – Race 25 40 mins
16:45 – 17:05 AEST Touring Car Masters Race Race 1 6 laps

Saturday, Oct. 6, 2018

Time Session Series Duration
7:55 – 8:10 AEST Touring Car Masters Trophy Race 4 laps
8:20 – 8:40 AEST Toyota 86 Racing Series Race 1 6 laps
8:55 – 9:15 AEST ECB SuperUtes Series Race 2 6 laps
9:30 – 9:45 AEST Dunlop Super2 Series Warm Up 15 mins
10:00 – 11:00 AEST Virgin Australia Supercars Championship Practice 6 60 mins
11:10 – 11:30 AEST Toyota 86 Racing Series Race 2 6 laps
12:50 – 13:10 AEST ECB SuperUtes Series Race 3 6 laps
13:20 – 13:40 AEST Touring Car Masters Race 2 6 laps
13:50 – 14:15 AEST Porsche Carrera Cup Australia Race 2 9 laps
14:55 – 16:35 AEST Dunlop Super2 Series Race 1 41 laps
17:10 – 17:55 AEST Virgin Australia Supercars Championship ARMOR ALL Top Ten Shootout – Race 25 45 mins

Sunday, Oct. 7, 2018

Time Session Series Duration
7:30 – 7:50 AEST Toyota 86 Racing Series Race 3 6 laps
8:05 – 8:25 AEST Virgin Australia Supercars Championship Warm Up 20 mins
8:35 – 8:55 AEST Touring Car Masters Race 3 6 laps
9:05 – 9:20 AEST On Track Entertainment Kenworth Driver’s Parade 15 mins
9:30 – 9:55 AEST Porsche Carrera Cup Australia Race 3 9 laps
10:05 – 10:20 AEST On Track Entertainment Heroes and Legends Parade 15 mins
11:10 – 18:00 AEST Virgin Australia Supercars Championship Race 25 161 laps

Foxtel will air Bathurst 1000 from Mount Panorama Circuit. People can catch the full race on AutoBathurst1000.com from everywhere. Join us and enjoy every single moment of the iconic race.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *